Disaluyukeun

CUSTOM INGREDIENTS, FORMULA AND SHADES

Bahan-bahan adat, bentuk sareng bentuk

Kami tiasa ngarumuskeun formula khusus sesuai sareng kabutuhan pelanggan, anu kalebet Matte, shimmer, glitter, metal, bubuk diteken, multichrome, bahan sareng sajabana ... Sadaya palet eyeshadow tiasa gratis sareng vegan

CUSTOM PACKAGING

PAKETAN KASTAM

Kami ngadukung ngarobih bungkus sareng bahan anu béda-béda: Palét karton, palét palastik, kotak kai, kalayan fungsi magnét sareng sajabana

CUSTOM PRINTING TECHNIQUES

Téhnik Cetak CUSTOM

Kami nawiskeun UV, Sutra Percetakan, Embossing, stampping panas jsb.

Produk Panas

SET MAKUSUP Sikat

NYIEUN SET SET

 

Ngarobih warna bulu, bulu, ferrule, gagang sareng pengemasan sayogi.